Fa labirintus gyöngyökkel Baby HIPP Bead Maze Eichhorn 2 pálya 12 hó-tól

Termék leírása

Fa labirintus gyöngyökkel Baby HIPP Bead Maze a német Eichhorn vállalat műhelyéből kiváló készségfejlesztő játék fiúknak és lányoknak már 12 hónapos kortól. Fa labirintus minőségi faanyagból készült gyöngyökkel természetes színvilágban, felülete sima, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol. Gyerkőc feladata lesz a különböző formájú gyöngyöket a 2 golyófuttató pályán átcsúsztatni, így fejlődik finom motorikája és új szinekkel és formákkal is megismerkedik játszadozás közben. Játékos módon fejlődik a térlátás, logikus gondolkodásmód, és mivel a labirintus részét képezi cuki csacsi is kisfiúk és kislányok egyaránt oda lesznek érte. A fa labirintus az új kollekció hivatalosan engedélyezett terméke a HIPP prémium márkával együttműködve, amely a legmagasabb BIO minőségben bébiételek gyártására fókuszál.

A legkisebbeknek szánt fajátékok fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. A cuki szamárral kiegészített labirintus segitségére lesz csemetéjének az egyes alakzatok megismerésében, játszadozás közben fejlődik tapintási érzék, térlátás. Klasszikus fajátékok egyre népszerűbbek köszönhetően az elsőosztályú faanyagnak, nagyon sokáig a család kedvencei lesznek, akár több generációt is kiszolgálnak. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • fa labirintus 2 golyófuttató pályával és szamárral
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 12 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek6*18*18 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.