Fa lánc Baby Pram Chain Eichhorn hossza 50 cm babakocsira plüss fülekkel 0 hó-tól

Termék leírása

Fa lánc Baby Pram Chain a német Eichhorn vállalat műhelyéből csodaszép ajándék legkisebbek részére már a születés pillanatától fogva. Időtlen fa lánc nyuszi motívummal elsőosztályú bükkfából készült, ezért is tartós, de egyben finom, kellemes érzést nyújt tapintásra. A fa lánc egyszerű módon a babakocsira csíptethető, így a parkban való séta, utazás vagy bevásárlás mókásabban fog telni a csöppség számára. A fa golyók nagyon szép tarka színekben pompáznak, mosolygós nyuszi plüss fülekkel, karikák és narancssárga répa első pillantásra elnyerik a gyerkőcök figyelmét, kellemes és nyugodt légkört teremt a fa lánc. Ez az időtlen kiegészítő nagyon hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni. 

A fa lánccal való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében, növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek tapintási érzékenysége magasabb, minden érintésre fokozott figyelemmel reagál. Ebben az időszakban a fa lánc remek eszkӧze ezen érzékenysék ӧsztӧnzésének. Nagyon szép tarka és élénk színárnyalatban pompázik, ami ajánlott a kicsik esetében, hisz látásuk és színfelismerésük nincs még teljesen kifejlődve a születést követően. Lánc hossza 50 cm. A gyártási folyamatok a legszigorúbb biztonsági feltételek mellett zajlanak, a kész termék megfelel a legszigorúbb minőségi feltételeknek. Teljesen biztonságos termékről van szó már legkisebbek számára is. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek50 cm
A csomagolás méretei33*33*24 cm
Teljes hosszúság50 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.