Fa lánc babakocsira Bio 100% Natur Baby Pure Pramchain Eichhorn gyöngyökkel csengettyűkkel és plüss fülekkel 0 hó-tól

Termék leírása

Fa lánc babakocsira Bio 100% Natur a német Eichhorn vállalat műhelyéből fantasztikus ajándék kisbabák részére már a születés pillanatától fogva. Csodaszép fa lánc babakocsira legminőségibb bükkfából készült, mely tartós és felülete nagyon kellemes érzést nyújt tapintásra. Fa láncot nagyon egyszerűen a babakocsira tudja rögzíteni, tehát kellemesen fogja csöppségét a parkban való séta, utazás vagy bevásárlás közben szórakoztatni. Természetes színvilága a fa gyöngyöknek, csengő és plüss fülecskék minden gyerkőc figyelmét felkeltik, nyugodt és vidám légkört teremtenek. Ez a nagyszerű kiegészítő kisfiúk és kislányok álma, hosszú ideig fogja őket szolgálni és szórakoztatni. 

A legkisebbeknek szánt játékokkal való szórakozás nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében, növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek tapintási érzékenysége magasabb, minden érintésre fokozott figyelemmel reagál. Ebben az időszakban a fa lánc remek eszkӧze ezen érzékenysék ӧsztӧnzésének. A gyöngyökkel kialakított lánc nagyon szép tarka és élénk színárnyalatban pompázik, ami ajánlott a kicsik esetében, hisz látásuk és színfelismerésük nincs még teljesen kifejlődve a születést követően. Egyedi kiegészítő nyugtatóan hat a kicsikre, otthonos környezetet teremt. Hossza 25 cm, két vége a láncnak praktikus kapoccsal van ellátva. A gyártási folyamatok a legszigorúbb biztonsági feltételek mellett zajlanak, a kész termék megfelel a legszigorúbb minőségi feltételeknek. Teljesen biztonságos termékről van szó már legkisebbek számára is. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek4*25*18 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,13 kg
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.