Fa lánc Baby Hipp Pramchair Eichhorn babakocsira plüss szamárral és csengővel 0 hó-tól

Termék leírása

Baby HIPP Pramchain lánc fából a német Eichhorn gyártótól a legkisebbek számára már születés óta. A plüss csacsival díszített stílusos fa lánc első osztályú bükkfából készült, ennek köszönhetően nagyon tartós, de egyúttal kellemes tapintású. A lánc egyszerűen a babakocsihoz rögzíthető és remek szórakozást kínál séták, utazás vagy vásárlás közben. A láncra különböző méretű golyócskák illetve szívecskék, harangok és plüss levelek vannak ráfűzve, amelyek lekötik a gyerekek figyelmét. A lánc vidám, meghitt hangulatot teremt ezzel elősegítve az álomba merülést. A babakocsihoz való lánc az új kollekció licenszelt terméke, amely a BIO minőségű bébiételek gyártásáról ismert HIPP prémium márkával együttműködve készült.

A bébijátékok fontos szerepet játszanak a gyerekek fejlődésében, növelik agyi aktivitásukat, formálják személyiségüket és hozzájárulnak készségeik és képességeik fejlesztéséhez. Életük első hónapjaiban fokozódik a tapintási érzékenység, a gyermek minden érintésre reagál, ennek az érzékenységnek az ébresztésére az Eichhorn babakocsi lánc is alkalmas. A falánc serkenti a kicsik figyelmét és érzékszerveit, segít az új formák és színek elsajátításában. A lánc hossza 29 cm. A fa gyártása és feldolgozása a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően történik, a gondosan kezelt fa sima felülete és lekerekített élei garantálja a gyerekek biztonságát játék közben.

A német Eichhorn gyártó már több, mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Teljes hosszúság29 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.