Fa laphinta Plank Swing Outdoor Eichhorn natúr 140-210 cm hosszú 40*14 cm és 60 kg teherbirás 3 évtől

Termék leírása

Fa laphinta Plank Swing Outdoor a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy igazán kiváló ajándék fiúknak és lányoknak 3 éves kortól. Natúr hinta elsőosztályú nyírfából és erős kötélből készült, melynek hossza állítható 140 és 210 cm közt. Maximális teherbírása a hintának 60 kg és ülőke méretei 40*14 cm. A hinta fára vagy állványra is felerősíthető, a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően.

Gyártás során gondosan megmunkált faanyagot használnak, melynek köszönhetően a gyermek kezébe már top minőségű termék kerül. Finom, gondosan megmunkált természetes fafelület a legkényelmesebb élményt nyújtja hintázás során. Laphintán való hintázás minden gyermek számára különleges élmény és közkedvelt elfoglaltság már a korai fázistól. Kisfiúk és kislányok a hintázás közben erősítik izomzatukat, erősítik egyensúlyérzéküket és stabilitásukat. Az Eichhorn hinta helytakarékos, magukkal vihetik nyaralásokra vagy kirándulásokra is akár. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek40*14 cm
Termék magassága140 - 210 cm
A csomagolás méretei6*42*17 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,82 kg
Maximum terhelés60 kg
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.