Fa madáretető Outdoor Birdhouse Eichhorn Rakd össze és fesd ki - ecsettel és festékekkel 6 évtől

Termék leírása

Fa madáretető Outdoor Birdhouse a német Eichhorn vállalat műhelyéből csodaszép ajándék ügyeskezű gyerkőcöknek már 6 éves kortól. Időtlen fa madáretető minőségi hársfából készült, mely kellemesen sima érzést nyújt tapintásra. Rakd össze és fesd ki kreatív készletbe az ügyeskezű fiúk és lányok ecsetet és 6 festéket találnak, melyek segítségével elképzeléseik szerint tudják a madáretetőt szebbé varázsolni. Maguk döntik el, hogy melyik szín lesz a legmegfelelőbb a tetőszerkezetre, az oldalsó falakra cuki madarakat is rajzolhatnak, minden a fantáziájukon és ügyességükön múlik. A madáretető minőségi elemekből áll, melyek összeillesztése során fejlődik finom motorikájuk, technikai ismeretük, akár órákon keresztül is jól fognak szórakozni a madáretető összeállítása és kifestése közben. 

Az összeillesztett elemekből csodás madáretető áll majd rendelkezésükre 14*14*24 cm méretekkel, ahol az apróbb madarkák élelemhez jutnak majd a hideg időszakban vagy akár fészket is rakhatnak. Madáretető kerek nyílással klasszikus módon a falhoz vagy fára erősíthető madzag segítségével. Madáretető építőjáték nagyon jó hatással van a gyermek fejlődésére, serkenti agyi aktivitását, formálja személyiségét, képességeit és készségeit. A madáretető egyedi dizájnban és német minőségben tetszeleg, hosszú ideig fogja családját szolgálni. Feléleszti a kicsik kreatív és absztrakt gondolkodásmódját, szépérzetét és pozitívan közelednek a természethez. Gyerekek nagy örömmel etetik majd a madarakat, megfigyelik ahogy dalolnak és megtanulják az egyes fajtákat megkülönböztetni. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • Rakd össze és fesd ki - madáretető
  • 6 szín és ecset készlet
  • csúcsszuper német minőség az Eichhorntól
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 6 éves kortól ajánlott
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor6 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek14*14*24 cm
A csomagolás méretei7*30*20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,85 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek