Fa méhkaptár Outdoor Bee House Eichhorn Rakd össze és fesd ki - ecsettel és festékekkel 6 évtől

Termék leírása

Fa méhkaptár Outdoor Bee House a német Eichhorn gyártótól gyerekeknek 6 éves kortól. A kaptár elsőosztályú hársból készült és tapintásra nagyon kellemes. A Rakd össze és fesd ki kreatív készletben egy ecset és 6 festék található, melyek segítségével a méhkaptárt a gyerekek saját fantázia szerint festhetik ki. A kreatív játék hosszan tartó szórakozást kínál az ügyeskezű gyerekeknek, miközben fejleszti a finom motorikát, logikai gondolkodást és technikai képzelőerőt.

A kész méhkaptár négy praktikus polccal van ellátva és méretei 10*26*21 cm. Az építőjátékok és konstrukciós játékok jelentősen befolyásolják a gyermek fejlődését, növelik agyi aktivitását, formálják a személyiségét és készségeit. A német dizájnnal ellátott elsőosztályú építőjátékok elősegítik a kreativitás és absztrakt gondolkodás érvényesülését, fejlesztik a szépérzéket, növelik a kis építészek önbizalmát.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • Rakd össze és fesd ki - méhkaptár
  • 6 festék és 1 ecset
  • német minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel az uniós követelményeknek
  • 6 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek10*26*21 cm
A csomagolás méretei7*30*20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,72 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.