Fa mikádo Outdoor Eichhorn 41 színes bambusz pálca 50 cm hosszú

Termék leírása

Fa mikádó Outdoor a német Eichhorn vállalat műhelyéből kiváló társasjáték minden gyerkőc részére már 3 éves kortól. A mikádó 41 szines bambusz pálcából áll, melyek 50 cm hosszúak és átmérőjük 6 mm. A játékpálcák praktikus tárolóban kaphatóak, könnyen magával viheti csöppsége bárhova, nyaralásokra és kirándulásokra egyaránt. A mikádózni a lehető leglaposabb felületen ajánlott - asztalon, padlón, csempén, betonon. A játék lényege, hogy pl. az asztal közepére ki kell szórni a pálcikákat, és úgy kell őket felszedni egyesével, hogy lehetőleg ne mozduljon meg a többi. A pálcikákat nagyon lassan és óvatosan kell felemelni a kupacból, aki a legtöbb pálcikát össze tudja gyűjteni, megnyeri a játékot. Játék közben fejlődik a gyerekek találékonysága és ügyessége, próbálják ellenfelüket legyőzni több pálca begyújtésével. 

Gyártás során gondosan megmunkált faanyagot használnak, melynek köszönhetően a gyermek kezébe már top minőségű termék kerül. Finom, gondosan megmunkált bambuszfa pálcák élménydús játszadozást igérnek a kicsiknek. Mikádót játszani többen is lehet, testvérek, barátok és szülők együtt is szórakozhatnak. Játék közben fejlődik a finom motorika, térlátás, megerősödik az egészséges önbizalom minden nyertes meccs után. A fa pálcikákkal való játék közben pozitiv kapocs alakul ki a gyerekek és természet közt. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei5*5*50 cm
Teljes hosszúság50 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,00 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.