Fa nyugágy gyerekeknek Outdoor Kids Sunchair Eichhorn csíkos huzattal összecsukható UV szűrővel 40 kg teherbírás

Termék leírása

Fa nyugágy gyerekeknek Outdoor Kids Sunchair a német Eichhorn vállalat műhelyéből kiváló ajándék lustálkodni imádó gyerkőcöknek már 3 éves kortól, akik szívesen töltik szabadidejüket kint a szabadban szeretteikkel. Időtlen nyugágy elsőosztályú bükkfa és zöld-fehér csíkos textil huzat kombinációjából készült, melynek teherbírása 40 kg. A nyugágy könnyen összecsukható, nem foglal nagy helyet. Az erős fa szerkezet nagyon stabil, évekig fogja gyermekét szolgálni, a huzat pedig UV szűrővel lett kezelve, így éveken keresztül is megtartja szépséges színkivitelezését. 

Német minőség és egyedi dizájn lenyűgözi fiúkat és lányokat egyaránt. Az összecsukható nyugágy nagyon kényelmes, komfortos pihenést nyújt a gyerekeknek, 3 helyzetbe állítható a maximális komfortérzetért. Csöppségei bármilyen apropóból kihasználják majd, akár ünnepségek, bulik, napozás, uzsonnázás vagy játszadozások közben. Stílusos nyugágy fából minden kertet vagy udvart még szebbé varázsol, gyerekeket közelebb viszi a természethez. Az ülőrész szélessége 30 cm. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei101*4*43 cm
Ülőrész magassága30 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,05 kg
Maximum terhelés40 kg
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...