Fa nyuszi Stacking Rabbit Baby Eichhorn 18 cm magas karika rakosgató plüss fülekkel 12 hó-tól

Termék leírása

Fa nyuszi Stacking rabbit a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy igazán egyedi ajándék kisfiúk és kislányok részére már 12 hónapos kortól. Stílusos karika rakosgató nyuszi a legminőségibb bükkfából segítségére lesz csöppségének a készségei és képességei fejlesztésében. A nyuszi teste 6 színes karikából áll, melyeket gyerkőcének a legnagyobbtól a legkisebbik kell egymásra helyeznie. Vidám nyuszi fülei puha plüssből készültek. A nyuszkó nagyszerű lehetőség a finom motorikus képességek fejlesztésére, játék közben a kicsik megismerkednek a színekkel és a nyuszi testének felépítése is mókás pillanatokat szerez számukra. Időtlen karika rakosgató nyuszi 18 cm magas és hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni. 

A karika rakosgatóval való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében, növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Karika rakosgató nyuszi szép tarka és élénk színárnyalatban pompázik, ami ajánlott a kicsik esetében, hisz látásuk és színfelismerésük nincs még teljesen kifejlődve a születést követően. A karikák egymásra helyezése a megfelelő sorrendben nagyon jó hatással van a logikus gondolkodásmód és térlátás fejlesztésére. A gyártási folyamatok a legszigorúbb biztonsági feltételek mellett zajlanak, a kész termék megfelel a legszigorúbb minőségi feltételeknek. Teljesen biztonságos termékről van szó már legkisebbek számára is. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Termék magassága18 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.