Fa orrszarvú Rhinoceros Tender Leaf Toys álló

Termék leírása

Fa orrszarvú különleges ajándék gyerekek számára már 3 éves kortól. Egyedi orrszarvú egy nagyon kivételes gyűjtődarab, de sok örömet is szerez csöppségének Szafari park vagy egzotikus állatfarm kialakításában is. Lágy és lekerekített forma elsőosztályú faanyagból fejlesztően hat  a finom motorikára, fantáziára és elképzelőerőre. Minden gyerekszobát még otthonosabbá varázsol. Ez az egyedi gyerekjáték a Tender Leaf Toys márka ügyeskezű tervezői kezemunkája együttműködve tapasztalt kézművesekkel egyenesen Nagy-Britanniából. 

Élénk színek és egyedi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Fa figura hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, de több generációt is kiszolgál majd. Gyerekekre rengeteg élmény vár, testvérek és barátok vidám és kalandos történeteket osztanak majd meg egymás közt az állatkák mindennapjaiból.

Fa figura magába hordozza a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fából faragott orrszarvú figura
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek12*2*6 cm
Tömeg0,05 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.