Fa őzike Tender Leaf Toys álló

Termék leírása

Fa őzike egy csodaszép fa figura, mely kisfiúk és kislányok szórakozásáról egyaránt gondoskodik már 3 éves kortól. Barna színű aranyos őzike gyerkőce kedvenc pajtásává válik. Lágy és lekerekített formavilág elsőosztályú faanyagból segítségére lesz gyermeke finom motorikus fejlődésében, egyaránt serkenti fantáziáját és elképzelőerejét. Nagyon szép kiegészítőjévé válik a gyerekszobának, még otthonosabbá varázsolja. Ez a nagyszerű gyerekjáték a Tender Leaf Toys márka ügyeskezű tervezői kezemunkája együttműködve tapasztalt kézművesekkel egyenesen Nagy-Britanniából. 

Élénk színek és egyedi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Fa figura hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, de több generációt is kiszolgál majd. Gyerkőcöknek rengeteg mókában lesz részük a fából faragott őzike életének kialakításában, saját történetekkel szórakoztathatják egymást testvérek és barátok az erdei állatkák mindennapjairól.

Fa figura magába hordozza a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fából faragott őzike 
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek6*2*9 cm
Termék magassága9 cm
Teljes hosszúság6 cm
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.