Fa golyófuttató pálya Runway Eichhorn készségfejlesztő játék 3 golyóval és csengővel 12 hó-tól

Termék leírása

Fa golyófuttató pálya Runway a német Eichhorn műhelyéből kiváló ajándék gyerekek részére már 12 hónapos kortól. Tarka színben pompázó pálya elsőosztályú hársfa alapanyagból minden gyerekszobát felvillanyoz és vidámabbá varázsol. Kisfiúk és kislányok figyelmét első pillantásra felkelti az 5-emeletes pálya, melynek tetejéről sárga, kék és piros színű golyókat tudnak útnak indítani. A pálya alján piros csengő vidáman jelzi, hogy a golyó már leér a pálya aljára. Időtlen játék nagyszerűen fejleszti a gyerekek finom motorikáját, térlátását és logikus gondolkodásmódját. A golyúfuttató pálya felső részén nyílás található, hogy a játék egyszerűen áthelyezhető és szállítható legyen. 

Német dizájn és precíz részletgazdag kidolgozás serkentően hat a fantázia és kreativitás fejlődésére, feléleszti a kicsik egészséges kiváncsiságát. Egyedi golyófuttató játék nagyon hosszú ideig kedvenc játék lesz, akár több generációt is kiszolgál. Testvérek és barátok együtt fognak izgulni, hogy meddig tart a golyóknak a célegyenesbe érni. Csodálatos színek felélesztik a kicsik esztétikai szépérzetét, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását. Méretei a terméknek 25*34 cm. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • golyófuttató játék elsőosztályú faanyagból
  • 3 golyó (kék, sárga, piros)
  • csúcsszuper német minőség Eichhorn
  • többgenerációs játék
  • többrétűen fejleszti a gyerekeket
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 12 hó-tól ajánlott
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek9*9*13 cm
Termék magassága34 cm
A csomagolás méretei13*25*35 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,90 kg
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...