Fa golyófuttató autópálya Race Track Eichhorn 4 versenyautóval 12 hó-tól

Termék leírása

Fa autófuttató játék Race Track a német Eichhorn műhelyéből kiváló ajándék ügyeskezű gyerekek részére már 12 hónapos kortól. Csodálatos pálya elsőosztályú bükkfából minden gyerekszobát felvillanyoz és vidámabbá varázsol. Kisfiúk és kislányok figyelmét első pillantásra felkelti a 4-emeletes autópálya, melynek tetejéről 4 fa versenyautót - kék, sárga, piros és zöld színben - tudnak útnak indítani. Időtlen játék nagyszerűen fejleszti a gyerekek finom motorikáját, térlátását, az autók gyorsaságának felbecslését és logikus gondolkodásmódját. 

Német dizájn és precíz részletgazdag kidolgozás serkentően hat a fantázia és kreativitás fejlődésére, feléleszti a kicsik egészséges kiváncsiságát. Egyedi autópálya nagyon hosszú ideig kedvenc játék lesz, akár több generációt is kiszolgál. Testvérek és barátok együtt fognak izgulni, hogy meddig tart az autóknak a célegyenesbe érni. Csodálatos színek felélesztik a kicsik esztétikai szépérzetét, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • autófuttató játék elsőosztályú faanyagból
  • 4 autó (kék, sárga, piros, zöld)
  • csúcsszuper német minőség Eichhorn
  • többgenerációs játék
  • többrétűen fejleszti a gyerekeket
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 12 hó-tól ajánlott
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Termék magassága31 cm
A csomagolás méretei13*39*32 cm
Teljes hosszúság38 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,98 kg
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...