Fa park állatkákkal Safari Park Story Bag Tender Leaf Toys kerek vászontáskán dzsungel mintával

Termék leírása

Fa állatkák a parkban Safari Park igazán kiváló választás minden gyerkőc részére már 3 éves kortól, akik szívesen töltik szabadidejüket cuki állatkákkal. Gazdag 12 darabos készlet csodaszép vászontáskában van elhelyezve, mely kör alakú játszószőnyegként is jól funkcionál dzsungel motívummal díszítve. A vad dzsungel várva várja lakóit. A parkvezető gondoskodik az állatpark megfelelő működéséről, az aranyos állatkák szállítását a húzható kisvonat biztosítja. A készletbe tartozik elefánt, krokodíl, zsiráf, oroszlán, pingvin figura elsőosztályú faanyagból. Ez a csodaszép készlet a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői és tapasztalt kézművesek kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. 

Élénk színvilág és egyedi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Szafari állat készlet hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, akár több generációt is kiszolgál. Testvérek és barátok nagy odaadással fognak az állatkákról gondoskodni, miközben egymást szórakoztatják majd az állatok mindennapjairól szóló történetekkel. Fa készlet csúcsminőségű termék, mely feledhetetlen légkört teremt a móka közben, játék során fejlődik a kicsik finom motorikája, kommunikációs készsége, logikus gondolkodásmódja és elképzelőereje. Valódi brit dizájn nem csupán a gyerekeket nyűgözik le, hanem szüleiket is egyaránt, minden gyerekszobát felvillanyoz és otthonos légkört teremt. A játékot a kicsik magukkal vihetik bármerre is indulnak útnak, hisz a játszószőnyeg pillanatok alatt táskává alakítható köszönhetően a praktikus zsinórnak. 

A gyerekjáték minden egyes eleme szinte részletekig gondosan kidolgozott, gyerekekre mindennap új játéklehetőség vár. Színes kiegészítők magukban hordozzák a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását, fejlődését, új formák és színek megismerését játékos módon.

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • szafari park állatkákkal fából
  • 12 darabos készlet
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs játék
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek45*45*9 cm
Termék magassága9 cm
A csomagolás méretei16*9*18 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám12
Átmérő45 cm
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.