Fa puzzle Pixar Disney Educa 2x50 darabos 5 évtől

Termék leírása

Fa gyermek puzzle két mesemotívummal a Pixar műhelyéből örömet szerez fiúknak és lányoknak egyaránt, akik kedvelik a Verdák és a Hihetetlen család kalandos történeteit. A gyermek puzzle kirakás után újra szétszedhető és elrakható a dobozba. Gyerkőc ezzel a játékkal serkenti fantáziáját, elképzelőerejét és manuális készségét, erősödik a részletekre való odafigyelés és a koncentrációs képessége is. Puzzle megfelelő gyerekeknek 5 éves kortól. A kép nagysága kirakás után 26*18 cm.

Csomagolásban található 2x50 darab puzzle elem - összesen 100 darab. A puzzle kirakása után két kép tárul a gyerkőc elé. Gyermek puzzle minőségi alapnyagból készült. Megfelel a biztonsági szabványoknak - tehát biztonságosak a gyerekek számára. Egyes részei a puzzle-nak nagyobb méretekkel lettek kialakítva a könnyebb manipuláció érdekében. Educa főleg a puzzle-k és oktató jellegű játékok gyártására szakosodott.

Az Educa vállalat kínálatában nagyon sok szép puzzle található, melyek nem hiányozhatnak az Önök készletéből sem. Már nem kell aggódni, ha pár darab elveszne az Educa kirakósból. Ezen az űrlapon keresztül újra rendelhetőek az elveszett darabok ingyenesen 16 részesnél nagyobb puzzle-k esetén. Táh nem kell aggódni, hogy ezentúl a kedvelt puzzle nem lesz teljes. Ez egy egyedi szolgáltatás a spanyol Educa vállalattól, mely gyermek és felnőtt puzzle-k és oktató jellegű játékok gyártására specializálódott.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek26*18 cm
A csomagolás méretei25*17*7 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám2x 50
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.