Fa puzzle Generic Puzzle DP Eichhorn 9 darabos szafari farm járművek 24 hó-tól

Termék leírása

Fa puzzle Generic Puzzle DP a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy igazán menő ajándék fiúknak és lányoknak 24 hónapos kortól. A fa alap és a 9 formaillesztő puzzle elsőosztályú sima hársfából készült. A kirakós próbára teszi a gyerekek ügyességét, logikus gondolkodásmódját és térbeli tájékozódását is egyaránt, miközben az egyes alakzatokat próbálgatják a fa alap helyes nyilásaiba beleilleszteni. Méretei a fa puzzlenak 30*20 cm. Az adott ár 1 fajta kirakósra vonatkozk, a rendelés megjegyzésébe kérjük feltüntetni, hogy a szafari, farm vagy járművek puzzlet kéri. 

Kirkózás közben a gyerekek megtanulnak türelemmel lenni, testvérek és cimborák akár versenyezhetnek is, hogy kinek sikerül a puzzlet leghamarabb kirakni. Igy fejlődik az egészséges versenyszellem, a helyesen kirakott puzzle álltal fejlődik az egészséges önbizalom, megtanulnak megérzéseikben bizni. Klasszikus fajátékok egyre népszerűbbek köszönhetően a felhasznált elsőosztályú tartós faanyagnak. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • fa formaillesztő puzzle 
  • szafari, járművek vagy farm
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 24 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek30*20 cm
Tömeg256 g
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.