Fa szilikon rágóka Bio 100% Natur Baby Pure Teether Eichhorn golyókkal és fogantyúval 3 hó-tól

Termék leírása

Fa és szilikon rágóka Bio 100% Natur Baby a német Eichhorn vállalat műhelyéből kivételes ajándék kisbabák részére már 3 hónapos kortól. Időtlen rágóka  elsőosztályú bükkfából készült, nagyon jó segtséget nyújt a fogzási időszakban, hisz kellemesen maszírozza a csöppségek ínyét az első tejfogak kibújása idején. A rágóka fa fogantyúját Eichhorn felirat díszíti és az apró gyermeki kezecskékhez lettek kialakítva. Az erős szilikon karikát a gyerkőcök szívesen fogják rágcsálni, így nyugtatva ínyüket a fogzás ideje alatt. Csemetéje azonnal beleszeret a rágókába, a golyókkal fejleszti tapintási érzékeit, nyugtatja magát és a természetes alapanyagnak köszönhetően közelebb is kerül a természethez.

A legkisebbeknek szánt játékokkal való szórakozás nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében, növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek tapintási érzékenysége magasabb, minden érintésre fokozott figyelemmel reagál. Egyedi rágóka nyugtatóan hat a kicsikre, otthonos környezetet teremt. A gyártási folyamatok a legszigorúbb biztonsági feltételek mellett zajlanak, a kész termék megfelel a legszigorúbb minőségi feltételeknek. Teljesen biztonságos termékről van szó már legkisebbek számára is.

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek4*20*15 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,08 kg
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.