Fa háromkerekű roller Wooden 3W Foldable Scooter Black Smoby összecsukható és magasságilag állítható

Termék leírása

Fa háromkerekű roller Wooden 3W Scooter egy igazán pompás közlekedési eszköz a francia Smoby vállalat műhelyéből gyerekek részére már 3 éves kortól. A roller modern fekete-fehér színkombinációban pompázik, fiúkat és lányokat egyaránt lenyűgözi. A háromkerekű roller kiváló minőségű fémszerkezettel lett kialakítva. A fából készült széles fellépője ellenálló és stabil faanyagból készült, csúszásmentes felülettel rendelkezik. A Wooden 3W Scooter roller egyszerűen összecsukható, így bárhova magunkkal vihetjük és könnyen tárolhatjuk. 

A kerekek védettek a sérülésekkel szemben, de szükség esetén könnyedén leszerelhetőek és cserélhetőek. A kormány maximálisan 75 cm magasságig állítható, a roller teljes méretei 63*33*75 cm. A menő járgány együtt növekszik csöppségével, alkalmazkodik igényeihez, így hosszabb idő után sem fogja megunni. Roller maximális teherbírása 20 kg. Modern háromkerekű roller sokkal stabilabb, biztonságosabb és kényelmesebb, mint hagyományos társai, ezért se habozzon és lepje meg kis lurkóját ilyen nagyszerű közlekedési eszközzel.

A modern háromkerekű rollernak köszönhetően a gyermekek megtanulják megtartani az egyensúlyukat és fejlesztik mozgási készségeiket. A roller segíti a végtagok izmainak erősödését és nem utolsó sorban a csöppségek friss levegőn tölthetik a szabadidejüket. Ugyanakkor a gyerekeket felkészíti az odafigyelésre és a reflexeik fejlesztésére. Rollerezés közben ajánlott az olyan védőfelszerelés használata, mint a sisak, térd, csukló, és könyökvédők. Roller helytakarékos, könnyen kezelhető. 

Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek63*33*75 cm
Termék magassága75 cm
A csomagolás méretei47*18*18 cm
Teljes hosszúság62 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelésmax. 20 kg
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.