Fa négykerekű roller Wooden Scooter Smoby intuití vezérléssel és magasságilag állítható 5 évtől

Termék leírása

Fa 4-kerekű roller Wooden Scooter a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán egyedi és időtlen roller, mely kisfiúknak és kislányoknak egyaránt megfelelő 5 éves kortól. Roller modern fekete-zöld színkombinációban pompázik. Roller köszönhetően a teljes fémvázának és stabil négykerekű rendszernek tökéletes a kis versenyzők részére. Széles fedélzeti rész minőségi és tartós fából készült, felülete csúszásmentes és Smoby felirat díszíti.

Wooden Scooter roller szükség esetén összecsukható, igy egyszerűen magukkal vihetik kirándulásokra is, elfér az autó csomagterében. A gyerek roller kormánya maximálisan 72 cm-ig állítható, így teljes mértékben alkalmazkodik a gyerek igényeihez. A kormány csúszásmentes foganytúi még nagyobb biztonságot nyújtanak a gyerekek számára. A roller gumi kerekei halk haladást biztosítanak, és szükség esetén eltávolításuk és cseréjük egyszerű. Teljes méretei a rollernek 65*32*72 cm. Roller teherbírása 50 kg. Roller kiváló tulajdonsága, hogy együtt növekszik a gyerkőccel, hogy hosszú ideig szolgálja és szerezzen számára mókás és kalandos pillanatokat.

Modern négykerekű roller sokkal stabilabb, biztonságosabb és kényelmesebb, mint a klasszikus társai. Rollerezés fejlesztően hat az egyensúlyérzék, mozgási és motorikus képességek fejlődésére. Rollerezés erősíti az alsó izomzatot és nem utolsó sorban megfelelő módja az aktív szabadidő eltöltésnek. Rollerezés közben egyaránt erősödnek a reflexek. Rollerezés közben ajánlott a védőfelszerelés - térd, könyök, csukló és fejvédők - használata.

A francia Smoby vállalat eredeti, biztonságos és minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik bársonyos műanyagból. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekek mindig biztonságban legyenek és védve legyenek a sérülések ellen. Smoby játékok színkivitelezése serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére, felkelti a legkisebbek érdeklődését. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek65*32*72 cm
Termék magassága72 cm
Teljes hosszúság65 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.