Fa rovarhotel The Bug Hotel Tender Leaf Toys 13 rovarfaj megnevezésekkel

Termék leírása

Fa rovarhotel The Bug Hotel 3 éves kortól minden kíváncsi gyerek kedvenc játékává válik. Az időtlen készlet egy fából készült szállodát tartalmaz, amelyben legfeljebb 13 rovar található elsőosztályú fából, miközben mindegy egyes elem a rovar angol megnevezésével van ellátva. A rovarház hosszú évekig szórakoztatja a fiúkat és a lányokat, megtanítja őket az egyes fajok felismerésére és angol nyelvű szókincsüket is fejlesztik játék közben. A rovaros házat a Tender Leaf Toys vezető tervezői tervezték közvetlenül Nagy-Britanniában, a gyártást pedig szakképzett kézművesek végezték.

Élénk színvilág és egyedi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Fa készlet hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, akár több generációt is kiszolgál. Testvérek és barátok nagy örömmel vetik bele majd magukat a rovarokkal való játszadozásba, éjszakát pedig a kényelmes rovarhotelben tölthetik majd a színes bogarak. Fa készlet csúcsminőségű termék, mely feledhetetlen légkört teremt a móka közben, játék során fejlődik a kicsik finom motorikája és kommunikációs készsége egyaránt. Valódi brit dizájn nem csupán a gyerekeket nyűgözik le, hanem szüleiket is egyaránt. 

A gyerekjáték minden egyes eleme szinte részletekig gondosan kidolgozott, gyerekekre mindennap új játéklehetőség vár. Színes kiegészítők magukban hordozzák a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását és fejlődését játékos módon.

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa rovarhotel 13 fajta rovarral
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs játék
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek21*27*3 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.