Fa vasúti sínpálya Train Set with Bridge Eichhorn mozdonnyal vagonnal híddal és kiegészítőkkel 55 darabos 500 cm hosszú sínpálya

Termék leírása

Fa vasúti sínpálya Train Set with Bridge  a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy csodálatos ajándék minden kreatív gyermek részére már 3 éves kortól. Az időtlen építőjáték elsőosztályú bükkfából készült és felejthetetlen élményt nyújt a gyerekek számára a hagyományos természetes anyaggal való játék közben. Az 55-darabos készlet 27 drb fa sín elemet rejt szürke híddal, melyek összeillesztésével gyerkőce 500 cm hosszú sínpályát kap, együtt a mozdonnyal, 2 vagonnal, szállítmánnyal, vasúti átjáróval, autóval, figurákkal, fával, bokrokkal, jelzőfénnyel és piros tetőszerkezettel kialakított vasútállomással. Élénk és tarka színvilág minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol, csodás színek felélesztik a kicsik fantáziáját és elképzelőerejét. 

Német dizájn és gondosan megmunkált elemek serkentően hatnak a fantáziára és kreativitásra, felélesztik a kicsik egészséges kiváncsiságát. Egyedi vasúti sínpálya hosszú ideig a család nagy kedvence lesz, akár több generációt is kiszolgál. Testvérek és barátok szívesen öltik majd magukra a jegyvizsgáló vagy mozdonyvezető szerepét, a sínek összeillesztésénél fejlődik finom motorikájuk és technikai ismeretük. Az Eichhorn vasúti pálya minden egyes nap új játéklehetőséget kínál a kicsik számára, az építőjátékot további kiegészítőkkel is bővíthetik. Csodálatos színvilág serkentően hat az esztétikai szépérzetre, játék közben felerősödik egészséges önbizalmuk és megvalósítják elképzeléseiket, álmaikat. Gondosan megmunkált faanyag sima felülete és egészségbarát festékanyagok felhasználása gondtalan és biztonságos játszadozást ígér a gyerekeknek. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • vasúti sínpálya híddal és kiegészítőkkel
  • 55-darabos készlet
  • csúcsszuper német minőség az Eichhorntól
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 3 éves kortól ajánlott
Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Note500 cm dĺžka koľajníc
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.