Fa szerelőműhely Work Bench Eichhorn szerszámokkal 49 részes

Termék leírása

Fa szerelőműhely Work Bench a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy igazán kiváló gyerekjáték minden ügyeskezű gyerkőc részére már 3 éves kortól, akik szivesen öltik fel a kis ezermester szerepét. Szerelőműhely elsőosztályú fából készült, felülete finoman megmunkált, kellemes a tapintásra, a gyerkszobába a természet lágy ölét hozza el. A 49 részes szerelőműhely kiegészitői közt megtalálható fa fűrész, kalapács, vonalzó, csavarhúzó, számos csavar és montázselem. A szerelőműhely nagyon szép és élénk szinvilága minden gyerekszobát vidámabbá és otthonosabbá varázsol, ezen felül akár több generációt is kiszolgál.

Szerelőműhely rengeteg tárolóhellyel rendelkezik - alulsó részén a montázselemeket tudja kis ezermestere elpakolni, a felső részen pedig egy polc lett kialakitva az egyes szerszámok tárolására. Munkafelület furatokkal van ellátva, melyen a kis szerelők megmutathatják, hogy igazi kincs van a kezeikben és mindent megtud javitani és szerelni. Az ezermester szakma gyakorlása során fejlődnek a technikai ismeretek, a logikus gondokodásmód, térlátás. Eichhorn szerelőműhely többrétűen is fejleszti a kicsiket, játék közben fejlődik a finom motorika, új ötletekkel és megoldásokkal rukkolnak elő. A sikeres szerelés fejleszti az egészséges önbizalmat, megtanul a gyermek a saját megérzéseire hagyatkozni. Méretei a szerelőműhelynek 10*30*39 cm.

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek10*29.2*39 cm
Termék magassága39 cm
A csomagolás méretei40.5*31.5*60 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.