Fa szupermarket Green Shop Eichhorn pulttal és polcokkal 106 cm magas 3 évtől

Termék leírása

Fa szupermarket Green Shop a német Eichhorn gyártótól. Az időtlen játék gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A modern üzlet elsőosztályú hársból készült, meghitt külcsínnel rendelkezik és a legapróbb részletekig ki van dolgozva. A természetes fa és élénk zöld szín kombinációja nem csak a gyerekek figyelmét vonzza, de fantasztikus hangulatot is teremt a gyerekszobában. Tökéletes kiegészítője a boltos szerepjátékoknak és több gyermek hasznos időtöltéséhez járul hozzá, miközben fejleszti a finom motorikát, logikai gondolkodást és térbeli látást.

A bolt hátsó részét nyolc polcos magas fal alkotja, ahová kényelmesen elfér az áru. A gyerekek a kirakodás közben idővel megtalálják az áru legeffektívebb és legpraktikusabb elrendezését. A bolt oldalán egy tárolórész van, amely az átadó pulttal van egybekötve, felette egy rajztábla és további 2 polc található. A táblára a gyerekek ráírhatják a nyitvatartási időt, a napi akciót és egyéb fontos információkat (a kréta nem képezi a csomag részét).

A gyártási folyamat során minőségi faanyag használatos, így a termék megfelel a legszigorúbb minőségi elvárásoknak. Az üzlet finom vonalai felébresztik a gyerekekben a szépérzéket, fejlesztik a kreativitást és fantáziát. A német minőség és elsőosztályú dizájn felejthetetlen hangulatot teremt a játék során. A boltos szerepjáték számos játék lehetőséget kínál, hiszen a bolt különböző kellékekkel és kiegészítőkkel bővíthető (nem képezik a játék részét). Játék közben a gyerekek valóra válthatják álmaikat és improvizálhatnak, e hasznos időtöltés által közelebb kerülnek a felnőttek világához és nő felelősségtudatuk. A termék méretei 85*79*106 cm, munkafelületének magassága 106 cm.

A német Eichhorn gyártó már több, mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • időtlen szupermarket fából
  • kidolgozott polcrendszer
  • természetes külcsín zöld részletekkel
  • kellékek és kiegészítők nélkül
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek85*79*106 cm
Termék magassága106 cm
A csomagolás méretei12*64*39 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,00 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.