Fa kétoldalú tanulótábla Wooden Board Smoby mágneses/krétára magasságilag állítható összecsukható 80 kiegészítővel

Termék leírása

Fa tanulótábla Wooden Board a francia Smoby vállalat műhelyéből egy modern kétoldalas rajztábla bükkfa és tartós műanyag kombinációjából bársonyos felülettel. Időtlen táblát kisfiúk és kislányok egyaránt értékelni fogják már 3 éves kortól. Ez egy nagyon praktikus tábla, az egyik oldalára a gyerekek írhatnak filctollal, a másik felére pedig hagyományos krétával. Mindkét oldal könnyen szivaccsal törölhető. A tábla alatt tágas rakodótér kapott helyet a nélkülözhetetlen filctollak, ceruzák, kréták tárolására, de praktikusságának köszönhetően a krétapor sem fog a talajra hullani, felfogja azt. Az oldalsó részén doboz található, melybe a mágneses betűk rakhatóak. A tábla felső részére praktikus kapoccsal tudja gyermeke felfogatni a lapokat kedvenc ábráival, melyeket akár rá is másolhat a táblára. 

A menő rajztáblához 80 darab kiegészítő tartozik, mégpedig mágneses betűk, számok, jelek, filctollak, színes kréták és szivacs. A tábla lágy színkombinációban pompázik, minden gyerekszobát felvillanyoz, magassága maximum 120 cm-ig állítható. Ezzel a nagyszerű termékkel gyermekei hosszú éveken keresztül fognak szórakozni, de egyaránt segítségükre lesz az első szavak, számok leírásában. Ez a kiváló segédeszköz serkentően hat a logikus gondolkodásmódra, előhozza a rejtett rajztehetséget, serkentően hat a fantázia és képzelőerő fejlődésére. Köszönhetően a rengeteg kiegészítőnek a rajztábla nagyszerű segítség az iskola előtti felkészülésben vagy a kisiskolás években is.

Mágneses tábla könnyen összecsukható, helytakarékos. Méretei 50*55*120 cm, miközben teljes magassága 120 cm. Francia Smoby vállalat ismert az egyedi és minőségi termékeiről minden korosztály számára. Smoby termékeknél felhasznált műanyag erős, de egyben kellemesen bársonyos tapintást nyúj. Minden Smoby játék éle lekerekített, a játékok serkentően hatnak a fantáziára. A Smoby termékek többrétűen fejlesztik a gyerkőcöket, formálják személyiségüket, a legkisebbek érdeklődését is felkeltik. A játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és nem utolsó sorban csodálatos francia minőségben lettek megalkotva. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek50*55*120 cm
Termék magassága120 cm
A csomagolás méretei47*10*57 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.