Fa strand tenisz Beach Ball Smoby 2 ütővel és labdával

Termék leírása

Smoby strand tenisz szett a francia vállalattól kislányok és kisfiúk részére ajánlott 3 éves kortól. A strand szettbe tartozik 2 ütő és egy labda. A strand teniszütők minőségi fából készültek, a nyelei speciálisan kialakítottak és műanyaggal vannak bevonva,  hogy a fogás kényelmes és biztonságos legyen, ne csússzon ki a kézből. A labda nagyon jól pattan. A strand tenisz minden gyereknek sok örömet szerez majd.

Strand tenisz viszonylag új sport - tenisz, röplabda és tollaslabda kombinációjáról van szó. Lehet játszani hálóval, de a szabadon is a természetben. Hivatalos játékszabályok - két (vagy négy) játékos egymással szemben játszanak, mindenkinek meg van a saját helye, a cél pedig a labdát átütni az ellenfél térfelére úgy, hogy ne tudja visszaütni. A strand tenisz két győzelmi szettel végződik, a pontozás ugyanolyan, mint a klasszikus tenisznél. Nem hivatalos játékszabályok pedig olyanok, amlyek Önöket fogják szórakoztatni

Smoby francia játékgyártó minőségi játékok gyártásával foglalkozik, melyek az egész világon nagyon közkedveltek. Smoby játékgyártó fő gondolata, hogy a játékoknak fejleszteni kell a gyermek motoros képességeit, szociális intelligenciáját és fizikai adottságait. Smoby elismert játékgyártó az egész világon és nem csak a strand tenisz játékok kategóriában.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek24,5x39 cm
A csomagolás méretei25*6*50 cm
Tömeg0,49 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.