Fa toronyépítő társasjáték Wooden Tumbling Tower Eichhorn 54 natúr kocka 5 évtől

Termék leírása

Wooden Tumbling Tower toronyépítő társasjáték a német Eichhorn gyártótól. Az ügyességi játék 54 db fahasábból áll, és fantasztikus szórakozást kínál az egész családnak. A játék 2-6 játékos részére ajánlott, akik feladata fokozatosan kihúzni a toronyból egy-egy hasábot és azt a torony tetejére helyezni úgy, hogy az ne dőljön össze. A játék próbára teszi a gyerekek ügyességét, taktikai gondolkodását. Ideális játék a hosszú téli estékre.

A természetes kockák első osztályú nyírfából készültek, finom felülettel rendelkeznek és könnyen kezelhetők. A minőségi játék éveken át kitart és több generáció szórakozását teszi lehetővé. A fajátékot ünnepségeken, bulikon, összejöveteleken fantasztikus hangulatot teremt, hozzájárul a kapcsolatok felépítéséhez, erősítéséhez, miközben fejleszti a finom motorikát, logikai és taktikai gondolkodást és egyensúlyérzéket.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • toronyépítő társasjáték
  • 54 db fahasáb
  • Eichhorn német minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel az uniós követelményeknek
  • 5 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek10,5*10,5*24,6 cm
Termék magassága24,6 cm
A csomagolás méretei37*37*22,5 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.