Fa törp család Woodland Gnome Family Tender Leaf Toys 3 figurával

Termék leírása

Fa törp család Woodland Gnome Family egy igazán egyedi figura szett gyerekek részére már 3 éves kortól. Kisfiúk és kislányok 3 törpe figurához jutnak - Freya, az anyuka, Erik, az apuka és Olga, a kislány, akik a természetes erdei közegükben élnek. A csomagban még fa gombák és levelek is megtalálhatóak, így a gyerkőcökre még valósághűbb élmény vár játszadozás közben. A figurák kihasználhatóak akár Tender Leaf Toys fa babaházakhoz is, így saját kis világot tudnak a gyerekek kiépíteni maguknak. Törpe család a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői és tapasztalt kézművesek kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. 

Élénk színvilág és egyedi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Fa készlet hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, akár több generációt is kiszolgál. Testvérek és barátok nagy örömmel játszadoznak majd a törpe családdal és találnak ki újabb és újabb kalandos történeteket a család mindennapjairól. Fa északi törpe család csúcsminőségű termék, mely feledhetetlen légkört teremt a móka közben, játék során fejlődik a kicsik finom motorikája és kommunikációs készsége egyaránt. Valódi brit dizájn nem csupán a gyerekeket nyűgözik le, hanem szüleiket is egyaránt. 

A gyerekjáték minden egyes eleme szinte részletekig gondosan kidolgozott, gyerekekre mindennap új játéklehetőség vár. Színes kiegészítők magukban hordozzák a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását és fejlődését játékos módon.

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa törpe figura család gombával és levéllel
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs játék
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek30*14*12 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.