Fa tyúkól tyúkokkal Chicken Coop Tender Leaf Toys létrával és tojásokkal

Termék leírása

Fa tyúkól Chicken Coop a brit Tender Leaft Toys csúcsszuper tervezői kezealól egyenesen az Egyesült Királyságból egy tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak 3 éves kortól. Hagyományos fa tyúkól brit stílusban első pillantásra felkelti a kicsik figyelmét, játékos módon ismerkednek meg a farmerek és gazdák mindennapjaival. Rózsaszín-bézs tyúkól piros tetőszerkezettel két részre van bontva, a szivecske ablaknyílásokkal díszített praktikus ajtó mögött tojásrakóhely található. A tyúkól oldalsó falán türkíz színű etető kapott helyet. A tyúkok lahelye alacsony oszlopokon áll, a tyúkólba praktikus létrán vezet az út. 

Egyedi tarka fa tyúkok és kakas örömet szerez a kicsiknek, akik szorgalmasan fogják azokat etetni, gondoskodni róluk, és odafigyelni az apró sárga kiscsibére, mely könnyen akár el is csavaroghat. A valósághű játékot a frissen tojt tojások is fokozzák, melyeket a gyerkőc az egyik fészekben talál majd meg. Kis gazdák dolga lesz naponta gondoskodni a tyúkokról, a tojást összeszedni, a tyúkólat és környezetét tisztán tartani, így feléled bennük a tisztaság irénti szeretet is. Játék által hozzászoknak a rendszerességhez, nem elhanyagolni a teendőket, illetve közelebb is kerülnek a természethez és állatokhoz. 

Gyártás során gondosan megmunkált faanyagot használnak, melynek köszönhetően a gyermek kezébe már top minőségű termék kerül. Lágy formatervezés feléleszti a gyerekek esztétikai szépérzetét, serkentően hat elképzelőerejükre és fantáziájukra. Tyúkól magában hordozza a valódi brit külcsínt, egyedi légkört teremtve, amely képzett kézmüvesek kezemunkája. Maga a tyúkól és a hozzá tartozó számtalan kiegészítő rengeteg lehetőséget kínál a mókára, gyerkőcökből pillanatok alatt tyúktenyésztők válnak, új játéklehetőségeket fedeznek fel, saját történetekkel szórakoztatják majd egymást. Kis tyúktenyésztők szerepét magukra öltve egyaránt fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, kommunikációs és nyelvi készségük, játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Méretei a terméknek 8*10*13 cm. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek8*10*13 cm
Termék magassága13 cm
A csomagolás méretei14*6*23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,33 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.