Fa vasúti sínpálya mezőgazdasági épületekkel és alagúttal Train Set Farm Eichhorn vonattal 36 darabos 360 cm hosszú vasútvonal

Termék leírása

Fa vasúti sínpálya Train Set Farm a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy csodálatos építőjáték, mely minden ügyes kis gyerkőcöt boldoggá tesz már 3 éves kortól. Az időtlen építőjáték elsőosztályú bükkfából készült és felejthetetlen élményt nyújt a gyerekek számára a hagyományos természetes anyaggal való játék közben. A 41-darabos készlet 18 drb fa sín elemet rejt, melyek összeillesztésével gyerkőce 360 cm hosszú sínpályát kap. A készletbe továbbá tartozik mozdonyt szallító vagonokkal, házikó alakú alagút traktor ábrával, farm, tehenek, fák és bokrok. Élénk és tarka színvilág minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol, a fa vasúti pálya megépítése közben fejlődnek képességeik és készségeik. 

Német dizájn és gondosan megmunkált elemek serkentően hatnak a fantáziára és kreativitásra, felélesztik a kicsik egészséges kiváncsiságát. Egyedi vasúti sínpálya hosszú ideig a család nagy kedvence lesz, akár több generációt is kiszolgál. Testvérek és barátok szívesen öltik majd magukra a jegyvizsgáló, mozdonyvezető vagy éppen a farmer szerepét, a sínek összeillesztésénél fejlődik finom motorikájuk és technikai ismeretük. Az Eichhorn vasúti pálya minden egyes nap új játéklehetőséget kínál a kicsik számára, az építőjátékot további kiegészítőkkel is bővíthetik. Csodálatos színvilág serkentően hat az esztétikai szépérzetre, játék közben felerősödik egészséges önbizalmuk és megvalósítják elképzeléseiket, álmaikat. Gondosan megmunkált faanyag sima felülete és egészségbarát festékanyagok felhasználása gondtalan és biztonságos játszadozást ígér a gyerekeknek. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • vasúti sínpálya 360 cm hosszú
  • 41-darabos készlet
  • további kiegészítőkkel bővíthető
  • csúcsszuper német minőség az Eichhorntól
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 3 éves kortól ajánlott
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei9*33*26 cm
Teljes hosszúság360 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,41 kg
Megjegyzés100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...