Fa vasúti sínpálya Train Figure-of 8 Railway Eichhorn mozdony 2 vagonnal és kiegészítőkkel 35 darabos 290 cm hosszú vasútvonal

Termék leírása

Fa vasúti sínpálya Train Figure-of 8 a német Eichhorn vállalat műhelyéből nagyszerű ajándék minden kisfiú és kislány részére már 3 éves kortól. Időtlen fa építőjáték elsőosztályú bükkfából készült, így a felejthetetlen élményekkel teli játszadozás közben a gyerekek érezhetik a természet közelségét is. A 35-darabos készlet 17 drb fa sín elemet rejt, melyek 290 cm hosszú nyolcas hormájú vasúti pályát hoznak létre. Továbbá a készletbe tartozik mozdony 2 vagonnal és rakománnyal, vasúti átjáró autóval és figurával, jelzőtáblák, fali óra, két bokor és nagy pályaudvar piros tetőszerkezettel. Élénk és tarka színvilág minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol, feléleszti a kicsik elképzelőerejét. 

Német dizájn és gondosan megmunkált elemek serkentően hatnak a fantáziára és kreativitásra, felélesztik a kicsik egészséges kiváncsiságát. Egyedi vasúti sínpálya hosszú ideig a család nagy kedvence lesz, akár több generációt is kiszolgál. Testvérek és barátok szívesen öltik majd magukra a jegyvizsgáló, mozdonyvezető vagy éppen a vasúti karbantartó szerepét, a sínek összeillesztésénél fejlődik finom motorikájuk és technikai ismeretük. Az Eichhorn vasúti pálya minden egyes nap új játéklehetőséget kínál a kicsik számára, az építőjátékot további kiegészítőkkel is bővíthetik. Csodálatos színvilág serkentően hat az esztétikai szépérzetre, játék közben felerősödik egészséges önbizalmuk és megvalósítják elképzeléseiket, álmaikat. Gondosan megmunkált faanyag sima felülete és egészségbarát festékanyagok felhasználása gondtalan és biztonságos játszadozást ígér a gyerekeknek. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • vasúti sínpálya nyolcas formában
  • 35-darabos készlet
  • csúcsszuper német minőség az Eichhorntól
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 3 éves kortól ajánlott
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei8*32*25 cm
Teljes hosszúság290 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,09 kg
Megjegyzés100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...