Fa Vérfarkas kastély Wolf Castle Tender Leaf Toys minden egyes alkalommal építs új épületet 40 darabos

Termék leírása

Fa vérfarkas kastély Wolf Castle egy tökéletes ajándék azon gyerkőcök részére már 3 éves kortól, akik szívesen merülnek bele a mesék, lovagok és várak világába. A kiegészítőkkel megspékelt kastély a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői kezemunkája, akik a csodálatos fajátékokat egyenesen az Egyesült Királyságból hozzák el otthonunkba. Az egyes elemek egyszerű összeillesztésével a kicsik érdekes épületeket hoznak létre feledhetetlen móka közepedte. Gazdag, 40 darabos készletbe megtalálható az összes épületelem a kastély felépítéséhez, a rettenthetetlen íjászok, különböző családok kirendelt lovagjai és két szürke vérfarkas.

Az egyedi művészi illusztrációk a figurák és kiegészítők élénk színeivel kombinálva valósághű történelmi légkört teremtenek, gyerkőce valósághű középkori kalandba kerül. A fa kastély hagyományos brit stílusban épült piros tornyokkal, kisfiúk és kislányok egyaránt a mesék csodálatos világába röppennek játszadozás közben. Különböző taktikai manővereket ötlenek ki a kastély védelme érdekében, a béke ideje alatt bajnoki versenyeket, lovagi tornákat és lakomákat szerveznek, de vakmerő vadászatra is indulhatnak, a farkasok foglyulejtése és megszelídítése csak a hab a tortán lenne. A lovagok világa magával ragad minden gyerkőcöt, fából készült kastély kiegészítőkkel végtelen játéklehetőséget kínál a kicsik számára, hosszantartó szórakozás alapját képezi, mivel többgenerációs játékról van szó, így következő nemzedék is szívesen veti bele magát a középkori világ csodálatos életébe. 

Egyedi kivitelezése a fa játékkészletnek feléleszti a kicsik esztétikai szépérzetét, a hagyományos brit külcsínt és történelmi időket hordozza magában tele mágiával, lovagokkal és mítikus vadállatokkal. Játék közben fejlődik a kicsik fantáziája, elképzelőereje, feléled érdeklődésük a regék, legendák és mítoszok felé, a hősök szerepébe élik bele magukat. Ezen a kiváló gyerekjátékon hosszúéves tapasztalattal rendelkező kézművesek kezemunkája is megmutatkozik. A kastély további fa figurákkal és kiegészítőkkel is bővíthető, melyek webáruházunkban is megtalálhatóak, hogy gyermeke önfeledt szórakozása teljes legyen. Időtlen játék minden gyerkszobát egyedibbé varázsol, nem csupán a gyerkőcök figyelmét köti le, de a szülők is értékelni fogják a játék gondosan kidolgozott részleteit, finom formatervezését és egyedi kialakítását. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa kastély farkasokkal
  • 40 darabos készlet kiegészítőkkel
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava nad 39€ HU zima
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in Great Britain
Méretek41*28*17 cm
Termék magassága17 cm
A csomagolás méretei29*18*6 cm
Teljes hosszúság41 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab40
Színszürke
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek