Favonat hanggal és fénnyel Color Train With Light and Sound Eichhorn vagonokkal és 28 építőkockával 31-részes 59 cm hosszú 12 hó-tól

Termék leírása

Favonat hanggal és fénnyel Colour Train a német Eichhorn gyártótól. A didaktikus játék gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. A színes mosolygós mozdony és hozzátartozó két vagon 28 kockával első látásra lenyűgözi a gyerekeket. A világító és hangeffekteket kiadó vonat szerelvény elsőosztályú nyírfából készült, ezzel közelebb hozza a gyerekekhez a természetet és szórakoztató módon hozzájárul a finom motorika és képzelet fejlesztéséhez.

A német dizájnnal ellátott elsőosztályú fakockák elősegítik a fantázia és képzelőerő kibontakozását, formálják a gyermek kreativitását és individualitását. Játék közben felölthetik a mozdonyvezető szerepét és belekóstolhatnak a felnőttek világába. Eközben kellemesen ellazulnak és fejlesztik logikai gondolkodásukat, műszaki képzelőerejüket, új játéklehetőségeket és kombinációkat fedeznek fel. A fa sima felülete és egészségre ártalmatlan festékanyagokkal való felületkezelés garantálják a biztonságos játékot. A vontaszerelvény teljes hossza 59 cm és 2 AAA/LR03 elemmel működik.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei9*61*14 cm
Teljes hosszúság59 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,65 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.