Fa kisvonat építőjáték Happy Train Tender Leaf Toys 14 darabos készlet 3 vagonnal és geometriai alakzattal 18 hó-tól

Termék leírása

Fa kisvonat építőjáték Happy Train egy kiváló gyerekjáték kisfiúk és kislányok részére 18 hónapos kortól. Csodálatos vonat építőjáték 3 vagonból áll, melyeket a gyerkőc belátása szerint szabadon geometriai formákkal tölthet meg. Az egész szett 14 darabos, melyek segítségére lesznek a kicsik ügyességének fejlesztésében, megismerkednek a különböző színekkel és többrétűen fejlődnek. Fa kisvonat kiegészítőkkel a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából, melynek gyártásában tapasztalt kézművesek is részt vettek. 

Élénk színek és egyedi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Fa kisvonat hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, de több generációt is kiszolgál majd. Testvérek és barátok magukra ölthetik a mozdonyvezető szerepét, és gondoskodhatnak a szállítmány megfelelő fel- és lepakolásáról. Fa készlet súcsminőségű termék, mely feledhetetlen légkört teremt a móka közben, játék során fejlődik a kicsik finom motorikája, műszaki ismerete. Fa kisvonat építőjáték nem csupán a gyerkőcök szívét rabolja el, de szülők is elégedettek lesznek, minden gyerekszobát fellvilanyoz és otthonos légkört teremt.

A gyerekjáték minden egyes eleme szinte részletekig gondosan kidolgozott, gyerekekre mindennap új játéklehetőség vár. Színes kiegészítők magukban hordozzák a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa kisvonat építőjáték
  • 14 darabos készlet
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs játék
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek45*8*9 cm
Termék magassága9 cm
A csomagolás méretei10*8*35 cm
Teljes hosszúság45 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám14
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.