Fa xilofon Wooden Xylophone Eichhorn kalapáccsal 6 különböző hangnemmel 24 hó-tól

Termék leírása

Fa xilofon Wooden Xylophone a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy igazán kiváló zenei eszköz minden kisfiú és kislány részére már 2 éves kortól. Tarka xilofon minőségi erdeifenyőből készült, tapintásra nagyon kellemesen sima érzést nyújt, minden gyerekszobába vidám hangulatot visz. Kis zenészeket a xilofon 6 hangnemben megszólaltatható skálája garantáltan lenyűgözi. Ez a fa xilofon nagyon hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni, még rejtett muzikális tehetségük is felszinre emelkedhet.

A játék zenei hangszerek fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. Egyedi xilofon nagyszerű választás minden zenekedvelő gyerkőc számára. Eichhorn fa zenei hangszer többrétűen fejleszti a gyerekeket, serkenti zenei érzéküket, hallásukat, finom motorikájukat, fantáziájukat és elképzelőerejüket. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. Xilofon nagyon sokáig nagy kedvenc lesz, akár több generációt is kiszolgál. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • fa xilofon 6 hangnemmel és kalapáccsal
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 24 hó kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyDesigned in Germany
Méretek24*15 cm
Teljes hosszúság24 cm
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Tömeg345 g
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.