Fa xilofon Color Xylophone Hammering Bench Eichhorn 3 labdával és kalapáccsal 24 hó-tól

Termék leírása

Fa xilofon Color Xylophone Hammering Bench a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy csodaszép zenei hangszer minden zenekedvelő gyerkőc részére már 24 hónapos kortól. Szines xilofon minőségi fából készült, felülete kellemesen sima, a gyerekszobába vidám és kellemes hangulatot teremt. Kisfiúk és kislányok nagyon nagy örömme kezdenek el a kalapáccsal játszani a hangszeren, melyen 8 különböző csodaszép hangot tudnak megszólaltatni. Nagy boldogságot szerez a kicsik számára a kalapácsolós része is a játéknak 3  labdával, melyeket, ha átütnek a nyiláson a xilofon lemezein végighaladva lenyűgöző dallamot árasztanak. Gyerekek ezen nagyszerű játékon keresztül ismerkednek az új hangokkal és formálják finom motorikájukat egyaránt.

A legkisebbeknek szánt zenei játékok fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségeket és képességek fejlesztéséhez. Különleges xilofon tarka szinvilága elősegíti a színek felismerését a legkisebb gyerekeknél. Az Eichhorn fajátékok többrétűen fejlesztik a kicsiket és nagyon kellemes természetes alapanyagból készülnek. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. Fa xilofon nagyon hosszú ideig a család kedvence lesz, akár több generációt is kiszolgál. Méretei a játéknak 13*25*24 cm.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • fa xilofon 3 labdával és kalapáccsal
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 24 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek13*25*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei40,5*28*31,5 cm
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.