Fából készült csocsóasztal Powerplay 4in1 Smoby – asztali foci, biliárd, hoki és asztali tenisz 8 évtől

Termék leírása

Csocsóasztal PowerPlay 4 az 1-ben egy csodálatos játszóasztal, amely több szórakoztató játékot foglal magába. Gyerekeknek 8 éves kortól ajánlott, elszórakoznak fiúk és lányok is vele. Az asztali focihoz tartozik 3 további asztallap, melyeknek köszönhetően egyszerűen átváltozik biliárdasztallá, asztalitenisszé vagy asztali hokivá. Minden szükséges kiegészítő ezeknek a játékoknak a játszásához a csomagolás része: biliárd dákók és golyók, asztalitenisz ütők és labdák, focilabdák és korongok. Ez a csodás masszív családi játék garancia hosszú órákon keresztüli szórakozásra és versengésre. Hívja ki legközelebbi rokonait és barátait egy mérkőzésre sportjátékokban és meglátja versengés közben milyen gyorsan elszáll az idő.

többfunkciós Smoby játékasztal a legkiválóbb minőségű anyagokból készült, ezért nagyon biztonságos és maximálisan stabil. Modern dizájnja, nagyszerű részletei és az elengedhetetlen kiegészítői a 4 különböző sportjátékhoz minden családtagot odacsalogatnak egy játékra. Az asztali foci, hoki, tenisz és biliárd játékokkal fejlődik a gyerekek finom motorikája, koncentrációja és türelme. Megismerkednek a szabályok betartásának szükségességével és ezeknek a sportjátékoknak az alapszabályaival. A foci és a további 3 játék egészséges versengésre ösztönzi a gyerekeket, akik tökéletesebbek, sőt a legjobbak szeretnének lenni. Kiváló játék, mellyel a gyermek fejlődik játékos módon, és barátaival együtt elszórakozik hosszú ideig, így ne habozzon, vásárolja meg Ön is gyerkőceinek.

A Smoby kiváló minőségű és valósághű dizájnú műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. A műanyag Smoby játékok színei serkentik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsik vidám játék közben biztonságban legyenek, ne fenyegesse őket sérülés veszélye. Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően a Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és egyedi termékeket, amelyek kitűnnek az európai piacon. A játszóasztal méretei 120 x 90 x 86 cm. A játszófelület mérete 94 x 60 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor8 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek120*90*87 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei114*80*30 cm
Teljes hosszúság120 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg39 kg
Note94*60 cm - playing surface
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.