Fagylaltos kocsi BIG Power Worker fagyival - gumi kerekek 24 hó-tól

Termék leírása

Fagylaltos kocsi Power Worker egy csodaszép játék gyerekeknek, főleg kislányoknak 2 éves kortól, akik szívesen nyalogatnak fagylaltot. Fagylaltos kocsi minőségi műanyagból készült és sima irányítását a megbízható gumi kerekek biztosítják, így szobában és szabadban is egyaránt izgalmas játszadozást nyújt a kis járgány. Gyerekek a kisautót tehát magukkal vihetik az udvarra, kertbe, homokozóba vagy akár a szobában is játszhatnak vele. Fagylaltos kocsi fagyival díszítve a tetején csodálatos fehér-rózsaszín színkombinációban tündököl és oldalán nyitható ajtó található, mint a valódi fagylaltos kocsiknál.

Gyerekjátékok homokozóba nagyon jó hatással vannak az elképzelőerő, motorikus képességek és logikus gondolkodásmód fejlesztésére. Játék éle lekerekített, így a gyermek a játszadozás közben teljes biztonságosan lesz. A fagylaltoskocsi hossza 16 cm. Gyerekjáték a szennyeződéstől folyóvíz alatt mosandó. BIG játékok UV szűrővel vannak ellátva, így hosszú ideig megtartják eredeti szépségüket. BIG termékeket független intézetekben tesztelték, ami hangsúlyozza a termékek minőségét. BIG márka 3 éves jótállást nyújt termékeire. Teljes méretei a fagylaltos kocsinak 10*16*17 cm.

Német BIG márka csúcsminőségű játékokat gyártó cég, melyek nemzetközi szinten is díjazottak. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az erő, tartósság és robusztusság – pontosan ezek a jellegzetes elemei ennek a márkának. BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, a felhasznált anyagok nemcsak kiváló minőségűek, de az egészségre is ártalmatlanok. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek16*10*17 cm
Termék magassága17 cm
A csomagolás méretei34*26*29 cm
Teljes hosszúság16 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,2 kg
Színbiela,ružová
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.