Fakockák Natural Wooden Blocks Eichhorn természetes színben 100 db 25 mm magas 12 hó-tól

Termék leírása

Fakockák Natural Wooden Blocks a német Eichhorn gyártótól gyerekeknek 12 hónapos kortól. A pompás készletben 2,5 cm méretű 100 db természetes színű kockát találunk, melyek hozzájárulnak a finom motorika, térbeli látás és logikai gondolkodás fejlődéséhez. A stílusos kockák kreatív és vidám hangulatot teremtenek a szobácskákban. A kockák minőségi bükkfából készültek, így éveken át kitartanak és több generáción át hozzájárulnak a gyerekek szórakoztatásához. Ráadásul praktikus zsinórral ellátott dobozban vannak forgalmazva, ezért egyszerűen szállíthatóak és tárolhatóak.

A német dizájnnal ellátott elsőosztályú fakockák elősegítik a fantázia és képzelőerő kibontakozását, formálják a gyermek egyéniségét és individualitását. A kockák kreatív hangulatot teremtenek és több gyermek játékát is lehetővé teszik, miközben fejlesztik műszaki képzelőerejüket és megtanulják felismerni a színeket, formákat és hangokat. Az időtlen játékkockák számos játéklehetőséget kínálnak, ezáltal fejlesztik a szépérzéket, nő önbizalmuk és saját szemszögből tanulják meg felmérni a dolgokat. A fa sima felülete és egészségre ártalmatlan festékanyagokkal való felületkezelés garantálják a biztonságos játékot. A kockakészlet óvodákba is alkalmas.

A német Eichhorn gyártó már több, mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • 100 db fakocka természetes színben
  • német dizájn és minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • környezetbarát, megfelel az uniós követelményeknek
  • Eichhorn német gyártó
  • 12 hónapos kortól
Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei14*25*27 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,70 kg
Note100% FSC recycled
Kocka mérete25 mm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.