Babahordozó betét és fejtámasz 2in1 Red Castle szürke, 0 hónaptól

Termék leírása

A 2in1 Red Castle babahordozó betét egy pompás segédeszköz az újszülöttek és kisbabák utaztatásához. Az elegáns szürke kivitelezésben készült betét 2 funkciót tölt be – egyrészt fejtámaszként szolgál, másrészt megakadályozza a baba fejének oldalról oldalra való mozgását. A kényelmet biztosító betét nem csak az autósülésben, de a babakocsiban is használható. A betét egyszerűen kivehető az ülésből, ha már nincs rá többé szükség.

A betét tisztítása mosógépben is lehetséges. Finom felülete tapitásra nagyon kellemes és hozzájárul a csöppség nyugodt pihenéséhez. A betéten található két nyílás lehetővé teszi a hárompontos biztonsági övek rögzítését. A többfunkciós babakellék nem csak a babák, de a mamák tetszését is elnyeri.

A Red Castle márkáról

A francia Red Castle márka innovatív termékei eko-friendly alapanyagokból készültek és nehéz fémektől valamint veszélyes festőanyagoktól mentesek. A márka tervezői nem csak a modern trendeket követik, de jelentős hangsúlyt fektetnek az elsőosztályú minőségre és a gyerekek biztonságára is, így természetes, hogy a Red Castle termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, amit számos, független laboratóriumok által kiadott tanúsítvány is alátámaszt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.