Felfújható fotel Cotoons Smoby készségfejlesztő játszóasztallal rózsaszín 6 hó-tól

Termék leírása

Smoby felfújható fotel készségfejlesztő Cotoons asztalkával egy gyönyörű ülőke legkisebb gyerekeknek 6 hónapos kortól. Legkisebb gyerekek, akik éppen tanulgatnak ülni, biztosan nagyon megörülnek ennek a puha fotelnak. Legmodernabb dizájnban és rózsaszín színben tündököl, ami főleg kislányoknak lett tervezve. Ez egy gyünyörű kiegészítő minden kislányos szobába. A fotel megtartja a csöppséget, így nem dől el oldalra. Felfújható ülőke könyöktámasszal, textil huzattal van kialakítva, hogy a kicsi ne csúszkáljon üldögélés közben. Az ülő rész ugyanilyen textillel van behúzva, nyílásokkal kialakítva a lábacskáknak, így a pici teljes stabilitásban és biztonságban ül a fotelban. Élénk színek serkentik a fantáziát és elképzelőerőt, sima felülete vonzza a legkisebb gyerkőcöket. Legkisebb gyerekeknek való játék méretei 66*70*46 cm, 2xAAA elemre működik, melyek nem tartoznak a csomagolásba.

A szórakozásról a fotelban a készségfejlesztő asztalka gondoskodik különféle elektronikus játékokkal. Játékok a készségfejlesztő asztalon nagyon szórakoztatóak legkisebbek számára. Nyomogathatóak, forgathatóak, különböző hangokat és szép dallamokat játszanak és még villognak is. Tarka színben tündökölnek és különféle alakzatokban vannak kialakítva, mint például virág, malom, henger, karikák és Cotoons mesefigurákkal vannak díszítve. A játszóasztal készségfejlesztő, ami azt jelenti, hogy a játékok a gyerek helyes intelligencia fejlődését serkentik. Fejlődik a finom motorikájuk, manuális készségük, logikus gondolkodásmódjuk. Gyerek játszóasztal 3 erős lábbal van kialakítva, egyszerűen felfújható, de külön is használható. Az asztalka előnye, hogy elülső része üres, itt a kicsi játszhat más játékokkal is, vagy akár rajzolhat, de étkezhet is rajta. Ha a kicsi megnő, a fotel a kiesésgátló nélkül is használható.

Smoby elismert francia vállalat, mely műanyag játékok gyártásával foglalkozik gyerekeknek. Smoby játékok műanyag felülete ellenálló, sima és bársonyos a tapintásra. Minden gyerkjáték éle lekerekített, hogy a csöppségek a játék alatt teljes biztonságban legyenek. A műanyag játékok színei serkentik a kicsik fantáziáját és elképzelőerejét, felkelti a figyelmüket. Készségfejlesztő asztal felfújható fotelon ezért is tökéletes játék legkisebb gyerkőcöknek. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, mely kitűnik az európai piacon. Ülőke legkisebbeknek Smoby köszönhetően a többfunkciós kihasználhatóságának, gyönyörű dizájnnak és élénk színeknek nagyon közkedvelt a gyerkőcök és szülők körében egyaránt.

Jellemzői

 • felfújható fotel legkisebbeknek
 • kényelmes puha ülőke kisbabáknak
 • készségfejlesztő asztalka hang és fényeffektussal
 • levehető asztalka 3 lábbal kialakítva
 • asztal és a fotel külön is kihasználható
 • több készségfejlesztő játék, melyek fejlesztik a gyerekeket
 • textil bevonat csúszásgátlóként
 • ellenálló és bársonyos műanyagból
 • megfelelő 6 hónapos kortól
 • 2xAAA elemre műküdik
 • színben kislányoknak ajánlott
 • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek66*70*46 cm
A csomagolás méretei45*95*45 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,70 kg
NoteBattery: 2x AAA, LR03
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.