Fotel játszóasztallal Cotoons Smoby textil huzattal és virág hanggal és fénnyel 6 hó-tól

Termék leírása

Cotoons fotel a francia Smoby márka tervezői keze alól egy időtlen felfújható ülőke legkisebbek részére 6 hónapos kortól, melynek részét képezi egy készségfejlesztő asztalka elektronikus funkciókkal is. Legkisebb gyerekek, akik éppen tanulgatnak ülni, biztosan nagyon megörülnek ennek a puha fotelnak, mely legmodernabb dizájnban és türkíz-sárga színkombinációban pompázik. A fotel megtartja a csöppséget, így nem dől el oldalra. Felfújható ülőke könyöktámasszal, textil huzattal van kialakítva, hogy a kicsi ne csúszkáljon üldögélés közben. A fotel a gyermek igényihez lett kialakítva, teljes komfortot és kényelmes üldögélést nyújt számára.

A szórakozásról a fotelban a készségfejlesztő asztalka gondoskodik különféle elektronikus játékokkal. Játékok a készségfejlesztő asztalon nagyon szórakoztatóak legkisebbek számára. Nyomogathatóak, forgathatóak, különböző hangokat és szép dallamokat játszanak és még villognak is. Tarka színben tündökölnek és különféle alakzatokban vannak kialakítva, melyeket Cotoons mesefigurák ábrái díszítenek. Gyerkőcök nagy örömmel vetik bele magukat a játékba a napraforgóval, mgtanulják a karikákat átpakolni, és örömmel nyomogatják majd a különböző gombokat. 

A játszóasztal készségfejlesztő, ami azt jelenti, hogy a játékok a gyerek helyes intelligencia fejlődését serkentik. Fejlődik a finom motorikájuk, manuális készségük, logikus gondolkodásmódjuk. Gyerek játszóasztal 3 erős lábbal van kialakítva, egyszerűen felfújható, de külön is használható. Az asztalka előnye, hogy elülső része üres, itt a kicsi játszhat más játékokkal is, vagy akár rajzolhat, de étkezhet is rajta. Ha a kicsi megnő, a fotel a kiesésgátló nélkül is használható.

Smoby elismert francia vállalat, mely műanyag játékok gyártásával foglalkozik gyerekeknek. Smoby játékok műanyag felülete ellenálló, sima és bársonyos a tapintásra. Minden gyerkjáték éle lekerekített, hogy a csöppségek a játék alatt teljes biztonságban legyenek. A műanyag játékok színei serkentik a kicsik fantáziáját és elképzelőerejét, felkelti a figyelmüket. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, mely kitűnik az európai piacon. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek66*70*46 cm
A csomagolás méretei45*10*45 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,80 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.