Felszolgáló tálca tányérokkal Hercegnők Smoby 21 kiegészítővel rózsaszín

Termék leírása

Felszolgáló tálca talpas poharakkal és tányérokkal Hercegnők mesemotívummal díszítve a francia Smoby vállalat műhelyéből ideális szett minden kislány részére már 3 éves kortól, akik szívesen tetszelegnek a vendéglátó szerepében és szeretnék megvendégelni szüleiket, barátaikat egy kellemes és finom ebédre vagy vacsorára. Rózsaszín felszolgáló tálca ebédkészlettel fehér, kék és rózsaszín színkombinációban tündököl, egész játékszett csodaszép mesemotívumban lett kivitelezve és csodálatos külcsíne leveszi a kis háziasszonyokat a lábaikról már első pillantásra.

Gyerek felszolgáló tálca ebédkészlettel minőségi műanyagból készült, mely selymes a tapintásra. Gyerek felszolgáló szett 21 kiegészítőből áll, mégpedig: 4 pohárból, 4 tányérból, 4 villából, 4 kiskésből és 4 kiskanálból. Kiegészítőkön, ahogy a felszolgáló tálcán is vidám díszek, ornamentek és Disney Hercegnők ábrái köszönnek vissza. A Disney Hercegnők ebédkészlettel kis hercegnője elsajátítja a felszolgálás és terítés alapjait és hogyan is kell megfelelően kiszolgálni a vendégeket. Játék közben fejlődik elképzelőereje, fantáziája és kommunikációs képességei. Méretei a játék ebédkészletnek kislányok számára 40*22*8 cm, miközben teljes magassága 8 cm.

Francia Smoby vállalat hosszúéves tradícióval rendelkezik, ami garancia a minőségi és egyedi játékok gyártására. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, egyedi dizájnra, kivételes termékekre bársonyos kivitelezésben, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek40*22*8 cm
Termék magassága8 cm
A csomagolás méretei22*8*40 cm
Teljes hosszúság40 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,4 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.