Fésülhető babafej Hairdressing Head Corolle szépséges lágy illatos hajkoronával és 20 kiegészítővel 3 évtől

Termék leírása

Fésülhető babafej Hairdressing Head a francia Corolle vállalat műhelyéből csöppségeiből igazi fodrászt és fodrásznőt varázsol, akik szívesen veszik kezelésbe majd a családtagok frizuráját is. Fésülhető babafej hosszú szőke hajjal első pillantásra elcsábítja a gyerkőcöket, nagyon könnyen elsajátítják rajta az egyszerű, mindennapi hajfrizurák megalkotását, de a látványosabb hajviselet is hamar a kezecskéikre áll majd. A kis fodrászok részére 20 csodás kiegészítő is tartozik a babafejhez, melyek nélkülözhetetlenek a kreatív munkához. A fodrász szalonban megtalálható fésű, hajkefe, különbféle hajgumik, hajcsipeszek fehér és rózsaszín színben. 

Corolle fésülhető babafej elsőosztályú kialakításának köszönhetően természetes benyomást kelt, a vele való játszadozást pedig fokozza a minőségi és sűrű szőke hajkorona. A hajkoronát fésülhetik a kicsik, befonhatják, érdekes copfokat alkothatnak, kontyokat saját fantáziájuk alapján. Egyedi fésülhető babafej már 3 éves kortól ajánlott a kicsiknek. Ezen az egyedi és érdekes játékon keresztül a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, fejlődik fantáziájuk, kreativitásuk. Az elsőosztályú Corolle termékek nagyon kellemes érzést nyújtanak tapintásra, zavartalan játszadozást visznek a gyerkőcök életébe, miközben fejlődik finom motorikájuk és kommunikációs készségük egyaránt. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • fésülhető babafej 
  • hosszú szőke hajkorona
  • 20 kiegészítő
  • kellemes vanilia illattal
  • 3 éves kortól
  • a gyermek igényeihez és korához igazítva
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága27 cm
A csomagolás méretei19*39*32 cm
Tömeg1,3 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.