Figura gyűjtői darab Armored Batman Jada fém világító szemekkel és cserélhető páncélzattal magassága 15 cm

Termék leírása

Gyűjtői darab Batman figura egy igazán tökéletes ajándék minden lelkes gyűjtő és gyerkőc részére 8 éves kortól. Egyedi Batman figura fém kialakításban 15 cm magas, a csomag részét képezi cserélhető páncél is. A páncél felhelyezése után a gyerekek megkapják a páncélozott Batman figuráját, amelyet a Batman vs. Superman című filmben láthattak. A fény funkció is nagyon örömet szerez, melynek köszönhetően Batman szemei világítani fognak. A precízen kidolgozott, DC-engedéllyel rendelkező figura garantálja, hogy a gyerekek több órán keresztül is lefoglalja majd. 

Valósághű figura csúcsminőségű termék és precízen kidolgozott. Stílusos figura számos izgalmas pillanatot visz a gyerekek mindennapjaiba. Kis és nagy gyűjtők részére egyaránt ajánlott, akik szeretnék gyűjteményüket népszerű figurákkal bővíteni. A DC kollekcióból származó figurákkal való játszadozás közben fejlődik a finom motorika, fantázia, képzelőerő. Ezen termékek hű másolatai a valódi szuperhősöknek, melyek fiúkat és lányokat egyaránt elbűvölik. 

A Jada márka licenszelt és pontoson megmunkált figurák, öntött gyűjtő tárgyak és rádióvezérelt játékautók vezető gyártója. A játékok ötvözik a kiváló minőséget és a részletekre való odafigyelést, így minden korosztály számára alkalmasak. Minden termék tesztelésen esik át és szigorú biztonsági követelményeknek felel meg. A játékok fejlesztése során a Jada a szórakoztató ipar világmárkáival működik együtt, termékei széles mosolyt varázsolnak a film- és képregényrajongók arcára.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor8 éves kortól
Termék magassága15 cm
A csomagolás méretei7,62*22,86*24,13 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.