Játék figura Peppa Pig család PlayBIG Bloxx BIG

4 figurával

Doprava zdarma
Gyártó: BIG Kategória: PlayBIG építőjátékok mint lego Termék kódja: B57113
4 870 Ft
3 250 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Nagyon szép PlayBIG Bloxx figurák nagyszerűen kiegészítik a Peppa Pig BIG építőjátékot, melyek tökéletes játékok gyerekek részére 18 hónapos kortól. Peppa Pig kismalac már évek óta szórakoztatja a gyerkőcöket televízión keresztül és szerez számukra sok boldog percet, ezért nem vitás, hogy ebbe az építőjátékba kislány és kisfiú egyaránt beleszeret azonnal. A csomagolásban rögtön 4 figurát talál a gyerek - Peppa kismalacot, testvérét Georg-ot, apa és anya Pig malacokat. A figurák kompatibilisek a BIG gyerek építőjátékokkal és Lego Duplo kockákkal egyaránt, tehát gyermekei kombinálhatják összerakós játékaikat és még érdekesebb építményeket és történeteket találhatnak ki a játék során.

A Lego és BIG gyerek építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.  A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyGermany
Méretek14*8*4 cm
A csomagolás méretei27*24*15 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,06 kg

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...