Flexibilis autópálya ívvel Flextrem Superloop Circuit Smoby függőlegesen-vízszintesen egy autóval 145 darabos 4 évtől

Termék leírása

Izgalmas élményben lesz része gyermekeidnek a FleXtrem Superloop Circuit flexibilis autópályával a francia Smoby gyártótól. A kisfiúkra és kislányokra új játékvilág vár! A játék 4 éves kortól ajánlott, együttesen 128 színes építőelemből áll, melyek egymásba rögzítve 300 cm hosszú autópályát alkotnak. Az elemek rögzítése szerszámok nélkül történik. A játék innovatív koncepciója különböző pályák, szerpentinek, emelkedők, lejtők felépítését teszi lehetővé. A kreatív gyerekek gyorsan megtanulják a gyerekszobában a pályát összeállítani különféle akadályokon keresztül, és nagy lelkesedéssel vetik bele magukat egy óriás versenyív kialakításába, amelyen a játékautó vízszintes és függőleges helyzetben is haladhat.

A pálya felépítését követően kezdődhet az igazi móka a sárga elektronikus játékautóval, mely fejjel lefelé is képes a pályán közlekedni, miközben első és hátsó fényszórói világítanak, ezért sötétben is ideális szórakozást biztosít. A pálya a kiegészítő elemeknek köszönhetően bővíthető és ezáltal együtt nő a gyermekkel. Több gyermek esetében érdemes a pályát kisautókkal is bővíteni a FleXtrem kollekcióból cserélhető karosszeriával. 

A pálya segítségével a kisfiúk felölthetik az autóversenyzők és tervezők szerepét, fejlesztik készségeiket, ügyességüket, tervezőképességüket. A FleXtrem SuperLoop Circuit készlettel új készségekre tesznek szert az autópálya építése közben, és egyben tesztelik is annak minőségét játékautó versenyeztetése közben. Megtanulják felbecsülni az egyes szakaszokhoz szükséges alkatrészszámot, és a környező feltételekhez igazítani a pálya alakját. Játékos módon gyakorolják mozgáskészségüket és finom motorikájukat. A pálya felépítése során szélesre tárhatják fantáziájukat és érvényesíthetik képzelőerejüket. A játék óvodákba is alkalmas. A pályához tartozó kisautó 3 AAA elemmel működik, melyek a csomag részét képezik, mérete 10*8 cm.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót töltenek be az európai piacon.

A készlet tartalma

  • 145 kiegészítő (128 autópálya elem)
  • 1 elektromos játékautó sárga színben
  • 3 db AAA tesztelőelem
  • a pálya hossza 3 m
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei38*11*32 cm
Teljes hosszúságDĺžka trate: 3 m
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,17 kg
NoteBattery: 3 x LR03 included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.