Flexibilis autópálya Flextrem Neon Set Smoby sötétben világító különböző színekben 2,6 m hosszú 112 darabos elektronikus kisautóval 4 évtől

Termék leírása

Szerezzen örömet gyermekeinek a Smoby gyártó Flextrem Neon Set flexibilis autópályával. A játék 4 éves kortól ajánlott, együttesen 112 építőelemből áll, melyek egymásba rögzítve 260 cm hosszú autópályát alkotnak. Az elemek rögzítése szerszámok nélkül történik. A játék innovatív koncepciója különböző pályák, szerpentinek, emelkedők, lejtők felépítését teszi lehetővé. A kreatív gyerkőcök seperc alatt megtanulják felépíteni a pályát, ezzel gyakorolva a technikai elképzelésüket és logikai gondolkodásukat. Az elemek egymáshoz illetve tárgyakhoz való egyszerű rögzítését a bennük található nyílás segíti elő. Az áttetsző építőelemek különböző háttérvilágítási módokkal megvilágíthatók, így a sötétben is élménydús játékot kínálnak.

A pályához egy világító alagút is tartozik. A pálya felépítését követően kezdődhet az igazi móka a kék-szürke elektronikus játékautóval, amely fejjel lefelé is képes a pályán közlekedni, miközben első és hátsó fényszórói világítanak, ezért sötétben is ideális szórakozást biztosít. A pálya a kiegészítő elemeknek köszönhetően bővíthető és ezáltal együtt nő a gyermekkel.

A pálya segítségével a kisfiúk felölthetik az autóversenyzők és tervezők szerepét, fejlesztik készségeiket, ügyességüket, tervezőképességüket. Játékos módon gyakorolják mozgáskészségüket és finom motorikájukat. A pálya felépítése során szélesre tárhatják fantáziájukat és érvényesíthetik képzelőerejüket. A játék óvodákba is alkalmas. A pályához tartozó kisautó 7db 1.5V LR03 elemmel működik, melyek a csomag részét képezik. A kisautó méretei 10*8 cm.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót töltenek be az európai piacon.

A készlet tartalma

  • 112 építőelem
  • 1 db kék-szürke elektromos játékautó
  • 7 db LR03 1.5V tesztelőelem
  • pálya hossza: 260 cm
Doprava nad 39€ HU

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor4 éves kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei42*7*32 cm
Teljes hosszúságDĺžka trate: 2,6 m
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Tömeg1 kg
NoteBattery: 7 x LR03 1.5V included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.