Flexibilis autópálya Spidey Marvel Flextrem Set Smoby elektronikus kisautóval 184 darabos 4,40 m hosszú pálya pókhálóval 4 évtől

Termék leírása

Szerezzen örömet gyermekeinek a Smoby gyártó Spidey Marvel Flextrem Set flexibilis autópályával. A játék 4 éves kortól ajánlott, együttesen 184 színes építőelemből áll, melyek egymásba rögzítve 440 cm hosszú autópályát alkotnak. Az elemek rögzítése szerszámok nélkül történik. A játék innovatív koncepciója különböző pályák, szerpentinek, emelkedők, lejtők felépítését teszi lehetővé. A kreatív gyerkőcök seperc alatt megtanulják felépíteni a pályát, ezzel gyakorolva a technikai elképzelésüket és logikai gondolkodásukat. Az elemek egymáshoz illetve tárgyakhoz való egyszerű rögzítését a bennük található nyílás segíti elő. A Spiderman motívummal ellátott autópálya piros-kék részekből áll, startpályával és pókháló alakú rögzítő csattal rendelkezik, amelyre rögzíthetik az autópályát így még valósághűbb élményeket szereznek a kedvenc hőssel való játék során.

A pálya felépítését követően kezdődhet az igazi móka a kék-piros elektronikus Spiderman játékautóval, amely fejjel lefelé is képes a pályán közlekedni, miközben első és hátsó fényszórói világítanak, ezért sötétben is ideális szórakozást biztosít. A pálya a kiegészítő elemeknek köszönhetően bővíthető és ezáltal együtt nő a gyermekkel. Több gyermek esetében érdemes a pályát kisautókkal is bővíteni.

A pálya segítségével a kisfiúk felölthetik az autóversenyzők és tervezők szerepét, fejlesztik készségeiket, ügyességüket, tervezőképességüket. Játékos módon gyakorolják mozgáskészségüket és finom motorikájukat. A pálya felépítése során szélesre tárhatják fantáziájukat és érvényesíthetik képzelőerejüket. A játék óvodákba is alkalmas. A pályához tartozó Spiderman kisautó 3 LR03 elemmel működik, melyek a csomag részét képezik.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót töltenek be az európai piacon.

A készlet tartalma:

  • 184 építőelem minőségi műanyagból
  • 1 kék-piros elektromos játékautó Spiderman motívummal
  • 3 db AAA tesztelőelem
  • pálya hossza: 440 cm
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei42*7*32 cm
Teljes hosszúságDĺžka trate: 4,4 m
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1 kg
NoteBattery: 3 x LR03 included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.