Focikapu UEFA Euro 2016 Goal Mondo szett 2 focikapu és 1 focilabda

Termék leírása

Focikapu szett kis kapusoknak és labda UEFA Euro 2016 az olasz Mondo vállalattól kisfiúk részére 3 éves kortól ajánlott és örömet szerez kis és nagyobb fociszerelmesének egyaránt. Ez a focikapu minőségi és precízen kidolgozott tartós műanyagból készült, mely erősen és stabilan áll a helyén. Focikapu méretei 91,5*63 cm és a kis focikapuk közé tartozik. Szép fekete-fehér színben lett kivitelezve.

Ezt a focikaput hálóval ajánlott kültéren használni tavasszal vagy nyáron, hogy a gyerkőc kedvére tudja a lasztit rúgni. Nagyszerű módja a pontosság fejlesztésére és kapus ösztönök felélesztésére. Olyan gyerekek részére ajánlott, akik szeretnek aktívan játszani a friss levegőn. A játékhoz csatlakozhat anyu, apu, spanok, szomszédok. Szett 2 focikapu kis kapusoknak és labda gyerekeknek kis és nagy szerelmeseit a focinak egyaránt boldoggá teszi.

Olasz Mondo vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik fémből, habszivacsból, gumiból és PVC-ből és officiális gyártója sok licensszel ellátott terméknek, sorozatnak vagy filmnek, nem csak a gyermek focikapuk kategóriában. Mondo a gyártás folyamata alatt szigorúan betartja az EU altal megszabott kritériumokat.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyItaly
Méretek91,5*63 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.